Saturday 27 Apr 2024
سوالات متداول
  1. قرائت:  روخوانی روانخوانی فصیح خوانی تجوید صوت و لحن
  2. مفاهیم (سطوح 1 تا 4)
  3. حفظ نیم جزء تا کل قرآن کریم
  4. تفسیر اجزاء و سوره های برگزیده
  5. کارگاه های آموزشی
  6. تربیت معلم و مدرس (حفظ، مفاهیم، قرائت، پیش دبستانی، سبک زندگی...)
  7. تربیت داور و ممتحن
  8. تربیت قرآنی

لیست کامل موضوعات مورد تدریس در بخش کاربری تشکل های قرآنی و مربیان قابل مشاهده است. و مربی با کلیک بر روی هر موضوع می تواند جزئیات آن را مشاهده نماید.

مشاهده و دانلود دستورالعمل های قرآنی

مراحل ثبت کلاس و قرآن‌آموز:

1. ثبت کلاس(توسط مجری دوره) 2. تایید کلاس (توسط مربی) 3. تایید کلاس (توسط اداره شهرستان و صدور شناسه) 4. ثبت قرآن‌آموز (توسط مجری دوره) 5. ثبت نمرات (توسط مربی) 6. ثبت شماره و تاریخ گواهینامه (توسط اداره) 7. مشاهده و پرینت گواهینامه (توسط مجری دوره) 8. درج اطلاعات دوره در سوابق مجری، مربی و قرآن‌آموز

توضیحات:

  • ثبت کلاس:

برای ثبت کلاس باید مجری دوره (مؤسسه/خانه قرآن/اداره/سازمان/نهاد ...) به بخش کاربری خود وارد شده و از قسمت سامانه آموزشی، ثبت کلاس را کلیک نماید.

در این صفحه باید به ترتیب اطلاعات خواسته شده تکمیل شود.

نکات قابل توجه:

تاریخ کلاس بصورت هوشمند بررسی خواهد شد بنابراین تداخل کلاسها پذیرفته نمی شود.

با انتخاب رشته، موضوعات آن نمایش داده می شوند و با انتخاب موضوع مورد نظر، مربیان مجاز آن مشاهده خواهند شد و از لیست قابل انتخاب هستند.

اگر نام مربی در لیست مربیان نباشد: یا مربی تاکنون در سامانه ثبت نام نکرده است یا اینکه در موضوع مورد نظر مجوز تدریس ندارد.

در صورتی که مربی ثبت نام نکرده باشد باید مراحل ثبت نام و عضویت را از صفحه عضویت (منوی سایت: کاربران/عضویت) یا آدرس: https://darolghuran.ir/users/signup طی نماید.

در صورتی که مربی قبلا ثبت نام نموده اما نام وی برای موضوع انتخابی مشاهده نمی شود باید مدارک تخصصی قرآنی و مربی گری خود را در بخش کاربری خود در قسمت "فعالیت های من" بارگذاری نماید تا سازمان تبلیغات اسلامی مجوزهای لازم را برای تدریس در موضوعات مورد نظر فعال نماید.

پس از ثبت کلاس توسط مجری دوره، مربی باید از بخش کاربری خود، کلاس مورد نظر را تایید نماید.

  • ثبت قرآن‌آموزان:

مجری دوره می تواند پس از ثبت کلاس و تایید مربی، با ورود به بخش کلاسها، و کلیک بر روی کلاس مورد نظر، قرآن آموزان هر کلاس را در آن ثبت نماید.

از آنجایی که سوابق افراد ذخیره می شود باید قبل از ثبت قرآن آموز، مشخصات آنها نیز در بخش عضویت سامانه (https://darolghuran.ir/users/signup ) قبلا ثبت شده باشد.

برای ثبت قرآن آموزان، در صفحه مورد نظر، صرفا کد ملی افراد ثبت می شود و پس از ثبت کد ملی، مشخصات افراد نمایش داده می شود که در صورت صحیح بودن می توان آن را به کلاس اضافه کرد.

عکس:

در صورتی که پس از درج کد ملی مشخصات قرآن آموز نمایش داده شد اما عکس نداشت، باید با ورود به بخش کاربری قرآن آموز از بخش کاربری/پروفایل نسبت به ویرایش اطلاعات و افزودن عکس اقدام نمود.

ثبت نمرات:

ثبت نمرات پس از پایان تاریخ کلاس، فقط توسط مربی کلاس و از طریق بخش کاربری او انجام می شود.

  • صدور گواهینامه:

پس از ثبت نمرات توسط مربی، مجری دوره لیست نهایی را برای تایید ارسال می نماید. پس از بررسی در سازمان تبلیغات اسلامی، و ثبت در اتوماسیون اداری، امکان پرینت گواهینامه برای تک تک افراد فراهم می شود. مجری دوره با کلیک بر روی نام هر نفر، می تواند گواهینامه او را مشاهده و پرینت نماید. لازم به ذکر است تنظیمات پرینت بصورت کامل در اختیار مجری دوره خواهد بود.

سوابق افراد در بخش کاربری آنها نیز ذخیره می شود.

سوابق کلاسها و قرآن آموزان در بایگانی کلاس برای مجری دوره ذخیره می شود.

سوابق تدریس ها برای مربی، در بخش کاربری او ذخیره می شود.

اگر مربی در سایت ثبت نام نکرده باشد:

باید ابتدا از فرم عضویت (https://darolghuran.ir/users/signup) اطلاعات خود را ثبت نماید سپس با ورود به بخش کاربری و مراجعه به بخش کاربری/فعالیت های من، مدارک مربوط به مربی گری خود را ارسال نماید. برای این کار با مراجعه به منوی کاربری/بخش کاربری/فعالیت های من، در قسمت فعالیت، گزینه تدریس را انتخاب نموده سپس فایل حاوی مستندات مربی گری خود را انتخاب و در قسمت توضیحات نیز توضیحات خود را مبنی بر تدریس، موضوعات تدریس شده، سوابق و ... ذکر نماید سپس کلید ثبت را بزند. پس از تایید اداره تبلیغات اسلامی، تدریس در موضوعات مورد نظر برای مربی امکان پذیر خواهد بود و نام مربی در لیست مربیان آن موضوع  نمایش داده می شود.

اگر مربی قبلا ثبت نام کرده باشد: 

با ورود به بخش کاربری و مراجعه به بخش کاربری/فعالیت های من، مدارک مربوط به مربی گری خود را ارسال نماید. برای این کار با مراجعه به منوی کاربری/بخش کاربری/فعالیت های من، در قسمت فعالیت، گزینه تدریس را انتخاب نموده سپس فایل حاوی مستندات مربی گری خود را انتخاب و در قسمت توضیحات نیز توضیحات خود را مبنی بر تدریس، موضوعات تدریس شده، سوابق و ... ذکر نماید سپس کلید ثبت را بزند. پس از تایید اداره تبلیغات اسلامی، تدریس در موضوعات مورد نظر برای مربی امکان پذیر خواهد بود و نام مربی در لیست مربیان آن موضوع  نمایش داده می شود.

اگر نام مربی در لیست برخی از موضوعات نباشد: 

این مربی در بر خی از موضوعات به تایید اداره تبلیغات رسیده است. اگر می خواهد در سایر موضوعات هم تدریس نماید با ورود به بخش کاربری و مراجعه به بخش کاربری/فعالیت های من، مدارک مربوط به مربی گری خود را ارسال نماید. برای این کار با مراجعه به منوی کاربری/بخش کاربری/فعالیت های من، در قسمت فعالیت، گزینه تدریس را انتخاب نموده سپس فایل حاوی مستندات مربی گری خود را انتخاب و در قسمت توضیحات نیز توضیحات خود را مبنی بر تدریس، موضوعات تدریس شده، سوابق و ... ذکر نماید سپس کلید ثبت را بزند. پس از تایید اداره تبلیغات اسلامی، تدریس در موضوعات مورد نظر برای مربی امکان پذیر خواهد بود و نام مربی در لیست مربیان آن موضوع  نمایش داده می شود.

نکته مهم: سازمان تبلیغات اسلامی با بررسی سوابق و مستندات فعالیت های قرآنی افراد، نسبت به تایید تخصص مربیان در موضوعات مورد نظر اقدام خواهد نمود. 

از منوی بالای سایت، بخش کاربری/عضویت می توانید اطلاعات خود را ثبت نمایید.

توجه داشته باشید در فرم عضویت بخش هایی که با رنگ قرمز مشخص شده اند را باید تکمیل نمایید و تکمیل سایر بخش ها اختیاری است.

تفاوتی ندارد که بعنوان مربی یا قرآن آموز عضو سایت شده باشید. چون از همه ابزار و امکانات مورد نیاز بهره مند خواهید شد.

مربیان محترم پس از ورود به پنل کاربری خود از بخش کاربری، قسمت "فعالیت های من"، می توانند مدارک مربی گری و تخصصی خود را بارگذاری نمایند تا مجوز تدریس بر اساس مستندات ارسالی برای آنان فعال شود.

کلیه سوابق مربی و قرآن آموز، در پنل کاربری او ذخیره می شود.

لینک ورود به سامانه:

https://darolghuran.ir/users/login

لینک عضویت در سامانه:

https://darolghuran.ir/users/signup

از طریق سامانه سازمان دارالقرآن الکریم نسبت به ثبت نام و درج مشخصات هیئت مؤسس و بارگذاری مدارک مورد نیاز اقدام نمایید.

پرونده پس از بررسی و انجام مصاحبه برای صدور مجوز به مرکز ارسال می شود و پس از صدور موافقت نامه اصولی و انجام امور ثبتی در استان یا شهرستان، پروانه فعالیت صادر خواهد شد.

لینک ورود به سامانه ثبت مؤسسه

برای دریافت مجوز خانه قرآن، باید به سامانه سازمان دارالقرآن الکریم (سایت تلاوت) مراجعه نمایید و نسبت به تکمیل فرم مربوطه و بارگذاری مدارک اقدام فرمایید. در اولین مرحله از سوی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان راستی آزمایی صورت خواهد گرفت و پس از انجام مصاحبه نسبت به صدور مجوز اقدام خواهد شد.

سایت تلاوت

پس از ورود به بخش کاربری در منوی سمت راست، بخش کاربری، قسمت اسناد و مدارک، همه‌ی مجوزها و اسناد مؤسسه یا خانه قرآن موجود بوده و قابل مشاهده و دانلود است.

نرم‌افزاری است برای تعامل و ارتباط مستقیم بین موسسات، خانه‌های قرآن، مربیان و قرآن آموزان، در فضایی با امکانات آموزشی.

در این نرم‌افزار، مربی و قرآن آموزان بصورت مستقیم می‌توانند باهم گفتگو نمایند، تصویر یکدیگر را مشاهده نموده و منابع صوتی،  تصویری و الکترونیکی را به اشتراک بگذارند.

برخی از جلسات بصورت عمومی و در صفحات عمومی منتشر خواهد شد تا همه علاقه‌مندان از آن استفاده نمایند و برخی از کلاس‌ها فقط در بخش کاربری مربی و قرآن آموزان فعال می‌شود و فقط شرکت‌کنندگان کلاس مجوز ورود به کلاس را دارند.

https://darolghuran.ir/webinar

  • برای ورود به وبینارها، باید در ابتدا به صفحه وبینارها (https://darolghuran.ir/webinar) وارد شد.
  • در این صفحه که به دو بخش وبینارهای در حال اجرا و وبینارهای آینده تقسیم شده است، وبینار مورد نظر را پیدا کنید.
  • به نوع وبینار دقت کنید و برای ورود، طبق جدول زیر عمل کنید:

نوع وبینار

کاربران مجاز

اطلاعات ورود

شیوه ورود

عمومی

همه افراد

نام و نام خانوادگی

با کلیک بر روی گزینه "ورود"، نام و نام خانوادگی خود را وارد نموده و وارد شوید.

اختصاصی

افرادی که شماره ملی آنها در دوره ثبت شده باشد

نام و نام خانوادگی

شماره ملی

با کلیک بر روی گزینه "ورود"، نام و نام خانوادگی و شماره ملی خود را وارد نموده و وارد شوید.

اعضا

افرادی که در وبسایت ثبت نام کرده اند

نام کاربری

کلمه عبور

باید وارد بخش کاربری خود شده (https://darolghuran.ir/users/login) و سپس از صفحه اصلی پنل خود، گزینه "ورود" به وبینار را کلیک نمایید.

یا پس از ورود به بخش کاربری، در صفحه وبینارها (https://darolghuran.ir/webinar) وارد دوره شوید.

  • "برای ورود به بخش وبینار، باید نرم افزار شما بروزرسانی شده باشد. پیشنهاد می‌شود از نرم‌افزار کروم (chrome) استفاده نمایید."
  • در زمان ورود، حتما دسترسی های لازم را به نرم افزار بدهید.
  • در صورتی که نیاز به صحبت در وبینار ندارید، حتما میکرفون خود را غیرفعال کنید.
  • ارتباط صوتی نامحدود
  • ارتباط تصویری نامحدود
  • وایت برد مجازی با امکانات آموزشی متنوع
  • اشتراک گذاری فایل، بدون محدودیت حجم و نوع
  • اشتراک گذاری صفحه نمایش
  • گفتگوی خصوصی
  • گفتگوی عمومی
  • نظرسنجی
  • پرسش و پاسخ
  • چینش دلخواه فضای نرم‌افزار
  • ضبط جلسات
  • مدیریت شرکت کنندگان
  • و ...

برای مشاهده اطلاعات ادارات تبلیغات اسلامی سراسر استان و ارتباط با آنها از لینک زیر استفاده نمایید:

https://darolghuran.ir/weblogs?province=1&city=0&subset=4&title=&sortby=nickname&order=asc

شماره تماس اداره امور قرآنی استان:

05632441093 در ساعات اداری

* وظايف سازمان دارالقرآن الکريم *

 

سازمان دارالقرآن الكريم به عنوان حوزه تخصصي و برنامه‌ريزي فعاليتهاي قرآني سازمان تبليغات اسلامي، داراي دو دسته وظايف و مأموريتهاي سازماني و فراسازماني به شرح ذيل مي‌باشد:

 

الف) وظايف و مأموريت هاي اساسي و سازماني

1 ـ برنامه‌ريزي، نظارت، هدايت و ساماندهي فعاليت‌هاي قرآني سازمان تبليغات اسلامي و دارالقرآن‌الكريم ادارات كل تبليغات اسلامي استانها و كانون‌هاي قرآن شهرستاني وابسته

2 ـ تلاش در جهت توسعه كمي و كيفي«آموزشهاي قرآن‌كريم» با نگرش كلان و اصولي‌ـ با بهره‌گيري از ظرفيتها و امكانات آموزشي

3 ـ توسعه كمي و كيفي «تبليغات و انتشارات قرآني» و تلاش در جهت «جذابيت» و «غناي» هرچه بيشتر اين فعاليتها و فراهم ساختن فضاي مناسب «فرهنگي – تبليغي» در جامعه

4 ـ ترغيب و تشويق آحاد مردم نسبت به آشنايي و انس هرچه بيشتر با فرهنگ انسان‌ساز قرآن‌كريم، از طريق برگزاري نمايشگاهها، مراسم، محافل، مسابقات، جشنواره‌ها و همايشهاي قرآني.

5 ـ توسعه و تعميق «پژوهشهاي قرآني» براساس«نيازسنجي» مخاطبين و بمنظور ارتقاء سطح كيفي طرحها و برنامه‌هاي قرآني

6 ـ تصحيح و نظارت بر چاپ و نشر قرآن‌كريم و صدور مجوزهاي قانوني مربوطه (از سال 1362نظارت تاكنون).

7 ـ «همكاري و تشريك مساعي» با مراكز و دستگاههاي مختلف فرهنگي داخل و خارج از كشور در زمينه طراحي و اجراي فعاليتهاي مختلف قرآني و ارائه خدمات كارشناسي و مشاوره به اين مراكز.

8 ـ «حمايت و پشتيباني» از حركتهاي خودجوش مردمي در زمينه ترويج و نشر فرهنگ قرآن‌كريم و تلاش در جهت «هماهنگي و ساماندهي» اين حركتها و «نظارت» هرچه بهتر نسبت به فعاليتهاي قرآني نهادها و تشكلهاي مردمي.

9 ـ كارشناسي و صدور مجوز موسسات قرآني مردمي براي ثبت در سازمان ثبت اسناد و املاك كشور از طريق ادارات كل تبليغات اسلامي استانها و صدور يا ابطال پروانه‌هاي فعاليت مربوطه

10 ـ «اطلاع‌رساني» مفيد و مؤثر در حوزه فرهنگ قرآني (با بهره‌گيري از فن‌‌آوري نوين).

 

ب) وظايف و مأموريت هاي فراسازماني و ملي

1- تعيين اين سازمان به عنوان مرجع صدورمجوز خروج قرآن از كشور بنا به مصوبه هيئت محترم دولت

2ـ تعيين اين سازمان به عنوان«دبيرخانه ستاد نهضت قرآن‌آموزي‌کشور» بنا به مصوبه اعضاي ستاد مربوطه.

3- محول شدن«طراحي کليات و آيين نامه اجرايي طرح آموزش قرآن کارکنان دولت و چگونگي اعطاي مدرک به آنان»به اين سازمان از جانب سازمان امور استخدامي كشور.

4- واگذاري مسئوليت«تهيه واجراي طرح جامع قرآني کشور» به اين سازمان طبق قانون برنامه 5 ساله چهارم و ابلاغيه هيئت دولت

5- تعيين اين سازمان بعنوان«دبيرخانه ارزشيابي و اعطاي مدرک تخصصي به حافظان قرآن کريم» بنا به مصوبه شورايعالي انقلاب فرهنگي .

6- تعيين اين سازمان به عنوان رئيس كميته قرآن دهه فجر انقلاب اسلامي(از سال 1386) بنا به ابلاغ و تفويض اختيار شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي

 

*اهم فعاليتهاي صورت گرفته توسط سازمان دارالقرآن الکريم *

 

هر چند فعاليتهاي سازمان دارالقرآن الكريم در جايگاه برنامه‌ريز و مجري طرح‌ها و برنامه‌هاي متمركز سازمان تبليغات اسلامي و مسئول برنامه‌ريزي، نظارت و ساماندهي فعاليتهاي قرآني ادارات كل تبليغات اسلامي استانها، بسيار متنوع و گسترده‌ است ولي در مجموع مي‌توان آنها را به چهار بخش اصلي زير تقسيم نمود:

الف)فعاليت‌هاي پژوهشي ج) فعاليتهاي تبليغي ـ ترويجي

ب) فعاليتهاي آموزشي د) فعاليتهاي حمايتي نظارتي

الف) فعاليت‌هاي پژوهشي:

سازمان دارالقرآن الكريم همواره سعي نموده است تا با بهره گيري از پژوهشهاي مختلف در عرصه فعاليتهاي قرآني در جهت ارتقاء سطح كيفي و كمي و اثربخشي هرچه بيشتر اين فعاليتها بكوشد. از اهم اين فعاليتها مي توان به موارد زير اشاره نمود:

تهيه و تدوين بيش از 200 طرح تفصيلي ويژه تبيين كليات و آيين نامه هاي اجرايي طرحهاي مختلف قرآني

تأليف و توليد بيش از 40 اثر قرآني

تهيه و تدوين طرح جامع نهضت قرآن آموزي كشور

تهيه و تدوين طرح جامع قرآني كشور

تهيه و تدوين چرخه و طرح نظارت بر چاپ و نشر قرآن كريم

تهيه و تدوين طرح شيوه نظارت بر ترجمه هاي قرآن كريم

تهيه و اجراي طرح جشنواره الگوهاي برتر تدريس قرآن كريم

تهيه و اجراي طرح جشنواره طرح‌هاي برتر قرآني

تهيه، تدوين و اجراي دوره آموزش عالي كارداني علمي ـ كاربردي تربيت مربي قرآن

تهيه، تدوين و اجراي دوره هاي آموزش قرآن ضمن خدمت كاركنان دولت

 

ب) فعاليتهاي آموزشي:

سازمان دارالقرآن الكريم در راستاي استانداردسازي و توسعه كمي و كيفي آموزش هاي قرآن كريم كشور، ضمن انجام كارشناسي‌هاي لازم و تهيه و تدوين چرخه هاي آموزشي مناسب و مورد نياز جامعه، توانسته است با همكاري دارالقرآن الكريم و كانونهاي قرآن ادارات كل تبليغات اسلامي استانها و شهرستانهاي تابعه و نيز موسسات قرآني تحت نظارت بيش از 6.000.000 نفر از آحاد جامعه را تحت پوشش آموزشهاي قرآني ـ به ويژه در راستاي اجراي طرح ملي نهضت قرآن آموزي ـ قرار دهد. از اهم اين آموزشها مي توان به موارد زير اشاره نمود:

آموزش قرائت قرآن در 6 سطح

آموزش ترجمه و مفاهيم قرآن در 4 سطح

آموزش حفظ قرآن در 3 سطح

آموزش تفسير قرآن در قالب طرح هاي متناوب نسيم حيات و بينات (30 دوره)

تربيت معلم، ممتحن، مدرس و داور قرآن كريم در رشته هاي قرائت، حفظ و مفاهيم قرآن

آموزش جنبه‌هاي هنري قرآن كريم همچون خطاطي، نقاشي، مقاله نويسي، همخواني، تواشيح و . . .

آموزش قرآن ويژه گروههاي خاص همچون كودكان پيش دبستاني،‌ كاركنان دولت، بانوان و . . .

تربيت مصححين كتابت قرآن كريم براي نظارت بر امر چاپ و نشر قرآن در كشور

 

ج) فعاليتهاي تبليغي ـ ترويجي:

سازمان دارالقرآن‌‌الكريم همواره سعي نموده است تا با طراحي و توسعه فعاليتهاي تبليغي ـ ترويجي نسبت به ترغيب و تشويق آحاد جامعه نسبت به آشنايي و انس هرچه بيشتر ايشان با فرهنگ انسان‌ساز قرآن كريم اقدام نمايد و از اين طريق توانسته تاكنون بيش از 4.000.000 نفر را تحت پوشش اين برنامه ها قرار دهد كه از اهم اين فعاليتها مي توان به موارد زير اشاره نمود:

پايه‌گذاري و اجراي محافل و مجالس «شبي با قرآن» و «انس با قرآن»

طراحي و اجراي مسابقات مختلف قرائت، حفظ و مفاهيم قرآن همچون مسابقات «همايش ، آموزش، سنجش» ، «مسابقات قرائت و حفظ منتخبين جلسات قرآني كشور»، «مسابقات ترجمه و مفاهيم نورالمبين» ، «مسابقات ترجمه و تفسير نورالهدي»

اجراي طرح ملي ارزيابي و اعطاء مدرك تخصصي به حفاظ قرآن كريم (از سال 1385 تاكنون)

اعزام كاروانهاي نور به جبهه ها و مناطق محروم كشور

مشاركت در برنامه‌هاي قرآني صدا و سيما

حمايت و مشاركت در برنامه هاي تبليغي ـ ترويجي دستگاهها و نهادهاي مختلف

شركت در نمايشگاههاي بين‌المللي قرآن و كتاب

راه‌اندازي انتشارات تلاوت و فروشگاه قرآني بصائر و سايت قرآني تلاوت

توليد و انتشار فصلنامه قرآني بصائر و . . .

طراحي و اجراي جشنواره هاي مختلف قرآني براي كودكان، نوجوانان، جوانان و خانواده ها.

 

د) فعاليتهاي حمايتي ـ نظارتي

سازمان دارالقرآن‌‌الكريم باتوجه به شرح وظايف خود به صورت مستقيم و يا با مشاركت ادارات كل تبليغات اسلامي استانها، مجموعه اي از فعاليتهاي حمايتي و نظارتي را نسبت به انجام و اجراي برخي فعاليتهاي قرآني ـ به استناد قوانين مربوطه ـ به اجرا در مي آورد كه از اهم اين فعاليتها مي توان به موارد زير اشاره نمود:

نظارت بر چاپ و نشر قرآن كريم در كشور و صدور مجوزهاي مربوطه (از سال 1362 تاكنون بيش از 10.500 مجوز براي چاپ و نشر قريب به 160.000.000 جلد قرآن صادر شده است).

ساماندهي و صدور مجوزهاي فعاليت و ثبت موسسات قرآني مردمي (تاكنون بيش از 1.500 موسسه قرآني مردمي 2038 خانه قرآن روستايي و 31 اتحاديه استاني و يك اتحاديه كشوري موسسات قرآني مردمي با مجوز و تحت حمايت و نظارت اين سازمان مشغول به فعاليت شده‌اند)

حمايت، نظارت و هدايت فعاليتهاي قرآني مردمي (تاكنون بيش از 6.000 مورد حمايت نقدي و غيرنقدي از فعاليت‌هاي قرآني مردمي جلسات، هيئات، مراكز، موسسات و غيره به‌عمل آمده و از سال 1385 به بعد نيز طبق بخشنامه ابلاغي به ادارات كل تبليغات اسلامي همواره به صورت ميانگين بيش از 80% اعتبارات و سهميه‌هاي اجرايي طرحها و برنامه‌هاي ايشان و دبيرخانه نهضت قرآن آموزي به اين مراكز مردمي واگذار شده است).

از سامانه آیین نامه و دستورالعمل ها این امکان وجود دارد که کلیه آیین نامه ها و فرم ها را دریافت کرد.

سامانه آیین نامه ها و دستورالعمل ها

فعالیت های قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی از طریق مؤسسات و خانه های قرآن اجرا می شود. بنابراین برای همکاری در حوزه قرآن به این تشکلهای قرآنی مراجعه نمایید و بر اساس توانمندیهای قرآنی خود با آنها همکاری فرمایید. لازم به ذکر است کلیه فعالیت های مؤسسات و تشکلهای قرآنی در سامانه این اداره ثبت می شود و در سوابق افراد لحاظ می شود.

به سایت سازمان دارالقران مراجعه نموده و یا با اداره امور قرآنی استان تماس بگیرید.