تنظیمات



  
سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴

جستجو

خوسف ۱۴۰۴/۰۸/۲۲   خوسف| مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی: ظرفیت ایمانی جامعه اسلامی برای دشمن از موشک‌های آن خطرناک تر است.

ظرفیت ایمانی جامعه اسلامی برای دشمن از موشک‌های آن خطرناک تر است.

حجت الاسلام سالاری مکی در جمع قرآنیان شهرستان خوسف بیان داشت : ظرفیت ایمانی جامعه اسلامی برای دشمن از موشک‌های مقاومت خطرناک تر است به همین دلیل تلاش دارد سبک زندگی غربی، بی‌عفتی، بی‌اخلاقی و بی‌ قیدی را در جامعه ترویج دهد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی حجت الاسلام سالاری مدیر کل تبلیغات اسلامی استان در جمع قرآنیان شهرستان خوسف بیان داشت : دشمن از موشک‌های ما هراس دارد ولی از جلسات قرآن بیشتر وحشت می‌کند. به همین دلیل تلاش دارد بی‌عفتی، بی‌اخلاقی و بی‌حیایی را در جامعه ترویج دهد، زیرا ریشه‌هایی که باعث ساخت موشک‌ها، ماهواره‌ها و دیگر پیشرفت‌ها می‌شود برخاسته از همین جلسات قرآنی است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان به روایت از حضرت زهرا(س) اشاره کرد و افزود: اینکه در گذشته، گروهی مثل شما نشست بودند، اما در مدینه تعدادی از بانوان چنین جلسه‌ای داشتند. میان خود سوال می‌کردند: از چه چیزهایی خوشمان می‌آید؟ به بی‌بی دوعالم حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها که از کوچه عبور می‌کرد، خطاب کردند و همین سوال را پرسیدند. پاسخی که حضرت دادند بسیار آموزنده است. ایشان فرمودند: در این دنیا سه چیز برای من دوست‌داشتنی است. اول، تلاوت کتاب الله؛ دوست دارم قرآن بخوانم. دوم، نگاه به چهره پیامبر اکرم؛ پدر بزرگوارم. سوم، انفاق در راه خدا؛ پول خرج کردن برای رضایت خدا.

وی در ادامه افزود : این جمله حضرت زهرا را به‌عنوان یک درس به یاد بسپارید. اگر تلاوت قرآن دوست دارید، باید ذهن خود را با مطالعه و فهم آن تغذیه کنید. اگر نگاه به چهره پیامبر را دوست دارید، چشمان خود را به دیدن چیزهایی عادت دهید که پیامبر و حضرت زهرا را خوشحال کند؛ نه تصاویری در فضای مجازی که مملو از گناه است. اگر پولی داشتید و خواستید خرج کنید، بهتر است آن را طوری هزینه کنید که خداوند را راضی کند.

در پایان این همایش از ۲۰ نفر مربیان قرآن تجلیل بعمل آمد


ظرفیت ایمانی جامعه اسلامی برای دشمن از موشک‌های آن خطرناک تر است. ظرفیت ایمانی جامعه اسلامی برای دشمن از موشک‌های آن خطرناک تر است. ظرفیت ایمانی جامعه اسلامی برای دشمن از موشک‌های آن خطرناک تر است. ظرفیت ایمانی جامعه اسلامی برای دشمن از موشک‌های آن خطرناک تر است.

بازگشت
اداره شهرستان خوسف
بازدید : 40 بار